Botoşani: Tatăl Alinei Suru: „Sper ca Denisa să mai fie în viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Tatăl Alinei Suru: „Sper ca Denisa să mai fie în viaţă“
Botoşani: Tatăl Alinei Suru: „Sper ca Denisa să mai fie în viaţă“

Anchetatorii au rămas fără suspecţi şi îi vor supune, în următoarele zile, la testul poligraf pe mai mulţi apropiaţi ai femeii defuncte.

Alina Suru a luat cu ea în pământ misterul dispariţiei Denisei. Familia este şocată de gestul Alinei Suru (19 ani), însărcinată în luna a cincea, de a se arunca, vineri seară, în fântâna din apropierea postului de Poliţie Cordăreni. „N-am mai vorbit cu Alina de câteva zile. După ce a plecat cu poliţiştii la detectorul de minciuni nu a mai venit acasă. Ştiu că a fost la audieri la Poliţie, după care s-a aruncat în fântână. După ce au scos-o din fântână au dus-o direct la morgă. Acum trebuie să o aducem acasă de la morgă şi să ne pregătim de înmormântare“, a afirmat Gheorghe Apintiliesei, unchiul Alinei.

Tatăl Alinei Suru şi-a văzut familia decimată

Dacă rudele îndepărate ale tinerei şi-au păstrat calmul şi se pregătesc de înmormântare, în schimb Gheorghe Suru, tatăl Alinei, este disperat că a pierdut trei fiinţe dragi: pe fiica sa, nepoata dispărută şi a doua nepoată, care urma să se nască în februarie anul viitor. „Nu ştiu ce să mai fac. Mi-am pierdut nepoata, mi-am pierdut fiica şi a doua nepoată, care trebuia să se nască. Nu ştiu de ce a făcut acest gest. Vreau să aflu măcar ce s-a întâmplat cu Denisa şi sper să mai fie în viaţă“, a spus trist Gheorghe Suru.

Sătenii, îngroziţi de sinuciderea Alinei

Oamenii spun că tânăra a recurs la acest gest fiindcă a fost supusă unor presiuni foarte mari. „Am văzut-o pe Alina când era pe scări la Poliţie. A ieşit să plece, iar eu m-am dus prin curte să-mi văd de treabă. La două-trei minute a ieşit un poliţist şi a început să strige Alina! Alina! El a văzut lanţul la fântână care zdrăngănea şi când s-a dus să se uite a văzut-o în fântână. Când au scos-o, ea era deja moartă“, ne-a spus Teodora Isac, femeia care a văzut-o pe Alina cu câteva minute înainte să-şi ia viaţa.

„Probabil s-a gândit că, dacă a recunoscut că ştie unde e fata, va face puşcărie. Dacă se arunca cu picioarele în jos acum trăia, pentru că apa nu are mai mult de 70-80 de centimetri“, spune Constantin Dumitraş, primarul comunei Cordăreni.

Ancheta bate pasul pe loc

După moartea Alinei Suru, căutarea Denisei, fetiţa de doi ani dispărută în dimineaţa de 9 octombrie, a devenit o misiune şi mai complicată pentru anchetatori. „Alina Suru a fost pentru noi principalul suspect. Ancheta a început efectiv în cursul zilei de joi. Până atunci au fost discuţii în care am încercat să obţinem cât mai multe informaţii. Ea a spus că a dat fetiţa unor persoane pe care le-am identificat şi pe care am început să le audiem“, a afirmat Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite