Botoşani: Alcoolul face noi victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Alcoolul face noi victime
Botoşani: Alcoolul face noi victime

Un bărbat bărbat în vârstă de 44 de ani a ajuns la spital după ce a încercat să meargă pe bicicletă deşi era în stare avansată de ebrietate.

Noaptea trecută în jurul orei 03:10, Petru C., în vârstă de 44 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Botoşani după ce a căzut de pe bicicletă. Pentru că accidentul s-a produs pe un drum public poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de acest accident.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii botoşăneni au stabilit că în jurul orelor 00:30, în timp ce victima se deplasa pe bicicletă pe strada Împărat Traian din localitatea de domiciliu, aflându-se sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul vehiculului şi a acroşat bordura de pe partea dreaptă a carosabilului şi a căzut.

„Victima a suferit multiple traumatisme fiind transportată la spital unde în urma investigaţiilor de specialitate s-a stabilit că nu a suferit leziuni osoase. În urma testării cu aparatul etilotest, biciclistului i s-a stabilit la orele 04:13 o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probele biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările efectuate în cauză au stabilit că biciclistul s-a autoaccidentat ca urmare a conducerii bicicletei sub influenţ alcoolului”, a spus Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite