Botoşani: Africanul Kone Seydou a dezertat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împrumutat până în iarnă la formaţia Internaţional Piteşti, atacantul african Kone Seydou a dezertat plecând în Coasta de Fildeş, ţara sa natală. Deşi mai este sub contract cu FC Botoşani încă doi ani, oficialii grupării locale spun că de câteva zile nu mai ştiu nimic de Kone.

FC Botoşani nu va mai încasa cei 60.000 de euro din transferul lui Kone Seydou la Internaţional Piteşti deoarece atacantul african nu mai doreşte să continue la această grupare. Deşi a făcut un retur bună la formaţia argeşeană ce a reuşit promovarea în prima ligă, Kone a refuzat să mai evolueze sub comanda lui Ştefan Stoica şi a plecat în urmă cu câteva zile în Coasta de Fideş. "Nu ştiu ce se întâmplă cu Kone. După ultima etapă de campionat şi-a făcut bagajul şi a plecat în ţara lui fără să mai anunţe pe nimeni. Cei de la Piteşti ne-au anunţat că doresc să îl transfere definitiv dar Kone nu vrea să mai joace la ei. El este sub contract cu noi încă doi ani şi va trebui să revină la Botoşani", a spus Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

Clubul pierde 60.000 de euro

"Noi trebuia să încasăm 60.000 de euro de la Piteşti. În iarnă ne-am înţeles cu cei de la Internaţional Piteşti să îl cedăm pe Kone până la finalul campionatului iar dacă acesta confirmă să primim 60.000 de euro. Jucătorul a confirmat, cei de la Piteşti doresc să îl păstreze dar nu mai vrea el. Ratarea acestui transfer reprezintă o problemă deoarece noi ne-am bazat pe aceşti bani", a mai spus oficialul botoşănean. 

">Atacantul Kone Seydou în perioada în care a evoluat la FC Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite