Află notele comisarilor de la Garda Financiară după examenul de ieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi comisarii Gărzii Finanaciare care au dat examen ieri la Suceava  au luat note de trecere. Un singur comisar nu s-a prezentat la examen din cei 16 înscrişi.

De AICI poţi descărca lista cu notele comisarilor botoşăneni

Ieri după amiază 15 comisari de la  Gărda Financiară Botoşani au susţinut prima probă a examenului de testare profesională.   Cel mai mare număr de puncte l-a obţinut  Ilie Luca  care a fost notat cu  83 din 100 posibile, iar cel mai mic, Ioan Bădrăgan cu 50 de puncte, adică minimul pentru a trece la următoarea probă,  de interviu.

Comisarul Liviu Mahalagiu, fost şef al Gărzii Finanaicare în anii trecuţi, nu s-a mai prezentat la examen deşi iniţial s-a înscris în concurs.

"Vor pleca acasă cei care au notele cele  mai mici după ce vor susţine şi proba de interviu. Am rămas suprins că domnul Mahalagiu nu s-a mai prezentat la examen. Probabil că intenţionează să se pensioneze anticipat " , a spus Cornel Mihai, comisarul şef al Gărzii Financiare Botoşani.

Următoarea probă este programată pentru vineri, la Palatul de Finanţe din Suceava. În funcţie de notele obţinute  vor fi disponibilizaţi cinci comisari.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite