Află ce disponibilizări vor urma în structurile MAI din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş

Deşi a ţinut să menţioneze că nu are nicio satisfacţie să vadă oameni care îţi pierd locurile de muncă, ministrul Train Igaş a anunţat că în octombrie vor fi disponibilizaţi peste 60 de angajaţi  din structurtile MAI din Botoşani.

Traian Igaş a spus că lumea trebuie să îneţeleagă că într-o perioadă de criză se impun astfel de disponibilizări. Ministrul de interne a explicat că este nevoit să recurgă la noi disponibilizări pentru că în perioada 2006-2008 au fost făcute angajări fără rost, doar pe bază de pile şi relaţii.

"În perioada  2006-2008 s-au angajat în structurile MAI aproape 20.000 de oameni din sursă externă. Nu mai repet cum au fost angajaţi aceşti oameni. Astăzi  suntem obligaţi să facem restructurări. Angajările iresponsabile ne-au adus în această situaţie", a precizat ministrul Igaş.

La nivel naţional, vor fi disponibilizaţi în octombrie 1015 jandarmi şi un număr de 1127 de pompieri. Din Botoşani îşi vor pierde slujbele 61 de angajaţi MAI. Vor fi disponibilizaţi 17 jandarmi, patru poliţişti de la IPJ şi 40 de poliţişti de frontieră. Vestea bună este că de la ISU nu va pleca niciun angajat acasă. Mai mult, pentru că era deficit de personal,  la ISU Botoşani au fost transferaţi patru subofiţeri de la ISU Suceava .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite