Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii înscrişi în clasa a IX-a vor fi repartizaţi mâine în liceele pentru care au optat. Rămâni pe botosani.adevarul.ro pentru a afla dacă ai fost sau nu repartizat la liceul pentru care ai optat.

La nivelul judeţului s-au inscris la admiterea computerizată peste 4300 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a. Aceştia vor fi repartizaţi marţi de computer pe locurile libere din liceele botoşănene.

Iniţial 5480 de absolvenţi de gimnaziu au participat la evaluarea naţională, însă 20% dintre ei nu au reuşit să obţină măcar nota cinci la cel mai important examen din viaţa lor.

Vezi aici rezultatele de la admiterea în liceu

În liceele din Botoşani au rămas locuri neocupate 

Elevii care au trecut de testele naţionale vor fi repartizaţi în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora. Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc în perioada 15-25 iulie. Candidaţii care nu îşi depun dosarele până la 15 iulie se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

În perioada 26 - 28 iulie, comisia de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurile rămase libere, pentru apropiere de domiciliu sau corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite