UPDATE Liste ale morţii în scandalul hărţuirii de la liceu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Colegiului Laurian îşi acuză secretara că îi face zile fripte de când a fost reangajată pe post de instanţă. Ioan Onofrei susţine că secretara ar fi întocmit o listă a profesorilor din Colegiul Laurian pe care îi vrea morţi. Doiniţa Covaliu ia foc la aceste acuzaţii.

ora 13.00

Conducerea liceului trebuie să îi acorde secretarei  10.000 de lei. Suma reprezintă contravaloarea salariilor neachitate în perioada septembrie 2010-22 iulie 2011, când angajata a fost concediată ca urmare a restructurării postului. "Vom acorda suma întrucât există o hotărâre judecătorească, cu titlu executoriu. Am făcut recurs faţă de măsura reangajării secretarei",  a declarat Ioan Onofrei, director Colegiul Laurian.

ora 12.00

Scandalul de la Colegiul Laurian este departe de a se încheia. Noi acuzaţii apar din ambele tabere. Exasperat de atitudinea sceretarei sale, Ioan Onofrei este decis să se adreseze instanţei mai ales că femeia, susţine acesta, se ocupă şi cu practici neortodoxe. „ A întocmit o listă a morţii pe care a trecut numele mai multor profesori din liceu. Cu siguranţă pe mine m-a pus în capul listei", a spus directorului Colegiului Laurian.

Secretara spune cu seninătate că nici dacă ar fi aşa nu s-ar împlini. Vezi aici declaraţia sa.

ora 8.40

 „Dacă o ţin două minute la uşă, mă acuză că o discriminez. Ameninţă în stânga şi în dreapta că are tot felul de acte ale şcolii pe care le va folosi împotriva noastră", a spus Ioan Onofrei, directorului colegiului care s-a aflat şi anul trecut în în centrul unui scandal generat de desfiinţarea unui post de secretar. Doiniţa Covaliu a contestat în instanţă decizia de restructurare şi şi-a recăpătat postul. „ De când  a revenit la şcoală mă hărţuieşte pur şi simplu", a mai spus directorul Colegiului Laurian.

Meciul dintre cei doi este vechi." Restructurarea s-a făcut prin decizia Consiliului de Administraţie, nu a mea", se apără directorul.  În noiembrie anul trecut, Inspectoratul Şcolar a demarat o anchetă, ca urmare a memoriilor trimise de secretară. Directorul Ioan Onofrei a fost acuzat la acea vreme că şi-ar fi însuşit o parte din încasările obţinute din închirierea sălii de sport şi că folosea un sistem preferenţial de cazare a elevilor în internatul şcolii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite