Actorul Volin Costin de la teatrul din Botoşani, atac la şeful său: "Schimbăm actori în supraveghetori sală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele din sânul coilectivului de conducere a Teatrului Mihai Eminescu din municipiu au fost confirmate astăzi, în cadrul şedinţei de CL de intervenţia lui Volinaşi Costin, directorul artistic al instituţiei menţionate.

Acesta i-a reproşat şefului său că nu vine niciodată la şedinţele de Consiliu Local cu toate că este obligat şi că a modificat organigrama fără a consulta Consiliul de Administraţie. În consecinţă, Volin Costin a cerut amânarea proiectului aflat pe ordinea de zi cu privire la modificarea organigramei şi a statului de funcţii la Teatrul Mihai Eminescu.

„Apar nişte modificări nejustificate. Fac parte din Consiliul de Administraţie şi nu am fost informat. În primul rand, toate posturile din instituţiile publice sunt blocate şi ca să facem această schimbare o facem de ce? Ca să schimbăm actori în supraveghetori sală, tâmplari, nu mi se pare normal. De aceea, propun să amânăm acest proiect.Managerul trebuie să fie prezent aici să-mi dea nişte explicaţii", a cerut Volin Costin.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite