Botoşani: Activitate modestă a parlamentarilor botoşanăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Activitate modestă a parlamentarilor botoşanăneni
Botoşani: Activitate modestă a parlamentarilor botoşanăneni

După şase luni de mandat deputaţii şi senatorii botoşăneni nu se pot lăuda cu mari realizări. O parte dintre aceştia sunt corigenţi la capitolul prezenţă la vot având un procentaj mai mic de 50%.  

O parte din parlamentarii botoşăneni se pare că şi-au început mandat cu o vacanţă, acest lucru rezultând dintr-un studiu realizat de Institutul de Politici Publice. Dacă unii dintre aceştia nu au excelat la capitolul iniţiative legislative, alţii nici măcar nu au fost prezenţi la vot.

Spre exemplu deputatul Andrei Dolineaschi are o prezenţă la vot de numai 14%, el votând doar de 45 de ori în condiţiile în care colegii lui mai silitori au avut peste 300 de voturi exprimate. Nici deputatul PNL Florin Ţurcanu nu a fost prea harnic, el având 130 de voturi exprimate dintr-un total de 311.

„Nu am o prezenţă la vot foarte bună dar eu zic că mi-am făcut treaba. Poate uneori eram pe la comisii, pe la partid cu probleme organizatorice sau m-am abţinut de la vot”, a spus Florin Ţurcanu.

Cei şapte deputaţi trimişi în Parlament de locuitorii judeţului Botoşani au avut o prezenţă la vot de 64%, fiind pe locul 24 în ţară, la egalitate cu Bucureştiul.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite