Botoşani: Florin Acsinte a ratat transferul la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Florin Acsinte a ratat transferul la Dinamo
Botoşani: Florin Acsinte a ratat transferul la Dinamo

Transferul lui Florin Acsinte la Dinamo a intrat în impas deoarece conducerile cele două cluburi nu s-au înţeles. Stafful tehnic al echipei Dinamo a dorit să îl trimită pe Acsinte la echipa a doua dar acesta a refuzat.

Florin Acsinte a revenit ieri la Botoşani, fiind prezent la reunirea lotului. Deşi la începutul săptămânii trecute era transferat în proporţie de 80% la Dinamo, între timp lucrurile au luat o turnură neprevăzută.

Oficialii dinamovişti au dorit să îl trimită pe Acsinte la echipa satelit unde să evolueze în turul campionatului viitor, lucru neagreat nici de jucător şi nici de conducerea clubului FC Botoşani. 

„Suntem în continuare în discuţii cu Dinamo pentru a-l transfera. Ar fi o discuţie să rămână până în iarnă la echipa a doua. Jucătorul deocamdată nu a dat un răspuns ferm cu privire la plecarea lui la Dinamo II. El a dorit să rămână la Botoşani”, a spus Ioan Sălăvăstru, preşedintele delegat al FC Botoşani.

„Am făcut pregătire cu Dinamo şi totul a decurs normal. Pe mine nu m-au interesat banii ci doream să joc la Dinamo. Conducerea ştie cel mai bine ce s-a întâmplat. Antrenorul principal de la Dinamo mi-a comunicat că trebuie să mă întorc la Botoşani. Mă pregătesc cu FC Botoşani şi aştept să văd ce va fi. Totul ţine de conducere”, a precizat Florin Acsinte.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite