Achiziţiile fostului director al Spitalului Judeţean Botoşani verificate de Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comisie de control de la  Ministerul Sănătăţii  verifică în aceste zile toate investiţiile făcute la Spitalul Judeţean de fostul manager Doru Munteanu.

Aceasta este al doilea control de anul acesta dispus de Ministerul Sătătăţii la Spitalul Judeţean Botoşani. La sfârşitul lunii mai a fost verificată legalitatea concursurilor pentru ocuparea unor posturi organizate de fostul manager al spitalului în perioada 2008-2010.

Controalele au fost solicitate de către Direcţia Naţională Anticorupţie şi Parchetul de pe langă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  care cercetează o serie de nereguli comise la Spitalul Judeţean Mavromati pe vremea când era condus de Doru Muntianu.

Doru Munitanu este acuzat că ar fi echiziţionat aparatură medicală neperformantă, pentru care spitalul a plătit sute de mii de euro şi care s-a defectat imediat după ce a ieşit din garanţie.  Reamintim că două mese de operaţie au cedat în timpul unor intervenţii chirurgicale, iar un microscop chirurgical nu poate fi folosit pentru că a fost cumpărat fără suport.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite