Accident mortal la Dorohoi: Doi tineri au murit pe loc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun prieten i-a trimis la moarte după ce a urcat băut la volan şi a condus maşina cu viteză. Si o tânără de 18 ani a fost accidentată.

Accidentul a avut loc astă noapte la ora 2.00 în municipiul Dorohoi. Cei patru prieteni, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 ani,  au fost la o petrecere şi se îndreptau spre casă cu o Dacie.

Într-o curbă, şoferul în vârstă de 27 ani, nu a mai putut  controla maşina care circula cu viteză şi s-a răsturnat într-un şant de pe marginea drumului.

 În urma impactului, doi tineri de 21 şi, respectiv, 22 ani, care se aflau pe bancheta din spate, au murit pe loc. O altă tânără de 18 ani, aflată în dreapta şoferului, a fost rănită şi este internată la Spitalul Municipal Dorohoi.

Vinovat de producerea accidentului, şoferul a scăpat cu răni uşoare. Poliţiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat pentru pentru ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite