Accident grav la Truşeşti din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a necesitat internarea pe secţia de Ortopedie
Bărbatul a necesitat internarea pe secţia de Ortopedie

Un bărbat de de 45 de ani a rămas imobilizat în maşină şi a necesitat intervenţia echipajului de descarcerare pentru a i se elibera picioarele prinse în fiarele contorsionate.   

Ieri dupamiază, în jurul orelor 15:33, Sorin-Dan Cozariuc SORIN-DAN de 45 ani, din comuna Albeşti, judeţul Botosani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 29D, în localitatea Drislea, comuna Truşeşti, la kilometrul 27, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, izbindu-se într-un cap de pod, pe sensul de deplasare Botoşani-Truşeşti.

"Nu aveam 30 de kilometri la oră. O bătrână a vrut să traverseze strada. Am evitat să nu dau peste bătrâna şi am agăţat capul de pod. Era şi polei. Nu am de gând să îi trag la răspundere pe cei care se ocupă de deszăpezire. Hoţul neprins e negustor cinstit", a declarat şoferul.

În urma accidentului a rezultat vătamarea corporală  a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractură deschisă de femur stâng.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite