Accident feroviar la Răuseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost acroşat aseară de trenul personal Iaşi- Dorohoi.  Persoanele care se aflau în maşină au scăpat fără să fie rănite.

Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 20.00 , la o trecere la nivel peste calea ferată în comuna Răuseni. În timp ce se afla la volanului unui Opel Zafira, Laura Ionela B, de 36 de ani, din comuna Călăraşi, nu a oprit pentru a se asigura la indicatorul Crucea Sfântului Andrei şi a fost acocroşată de trenul personal Iaşi -Botoşani.

 Şoferiţa a declarat că în loc să frâneze a apăsat din greşeală pedala de acceleraţie şi s-a izbit cu maşina în tren. Autoturismul a fost avariat în în proporţie de aproximativ 35 %.  În momentul producerii evenimentului în autoturism se mai afla pe scaunul din partea faţă dreapta  Ioan V, de 40 ani, domiciliat în comuna Călăraşi. Conducătoarea auto şi pasagerul nu au suferit leziuni.

Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că vina aparţine conducătoarei auto,  faţă de care s-au dispus măsuri de sancţionare contravenţională şi ridicarea permisului de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 zile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite