Botoşani: Accident bizar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Accident bizar
Botoşani: Accident bizar

Un bărbat a fost tamponat de o căruţă în care nu se afla nimeni.

Marţi la amiază, un bărbat de 38 de ani, din satul Miorcani  a sesizat poliţiştilor din comuna  Rădăuţi Prut că în timp ce se deplasa cu mopedul proprietate pe un drum sătesc a căzut pe partea carosabilă şi a suferit leziuni după ce a fost acroşat de un atelaj hipo scăpat de sub control, care nu era condus de nici o persoană.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit că atelajul hipo aparţine unui consătean al victimei. Înainte de accident, atelajul hipo se afla în curtea proprietarului unde acesta încarca în vehicul coli de tablă. La un moment dat, caii s-au speriat, vehiculul pătrunzând în carosabil unde a acroşat partea vătămată care se deplasa regulamentar cu mopedul pe drumul sătesc", menţionează comisarul Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Victima a fost transportată la spital unde în urma investigaţiilor de specialitate s-a stabilit că a suferit leziuni uşoare. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că aceasta nu se afla sub influenţa alcoolului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite