Botoşani: Accident cu victime la Vlădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, un bărbat din judeţul Suceava a produs un accident rutier.

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe DE 58 pe raza localităţii Vlădeni. Potrivit poliţiştilor, Adrian Ş. în vârstă de 34 ani, din comuna Mălini, jud. Suceava, care conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a adaptat viteza de deplasare în condiţii de ploaie abundentă şi carosabil ud.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, acesta a pătruns cu semiremorca pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de Daniel R. de 45 ani, din municipiul Botoşani. În urma testării alcoolscopice a rezulat că, în momentul producerii accidentului, nici unul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că accidentul rutier s-a produs din culpa conducătorului auto Adrian Ş., care nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Faţă de acesta se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite