Botoşani: Accident de muncă la Dedeman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Accident de muncă la Dedeman
Botoşani: Accident de muncă la Dedeman

Un bărbat de 53 de ani a căzut de pe acoperiş de la o înălţime de 10 metri

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00 la depozitul de materiale de construcţii Dedeman care a angajat firma Tehnolux SRL Bacău să efectueze lucrări de reparaţii la acoperişul distrus de furtuna de acum două zile.  Unul dintre amuncitori, Ioan G.(53 de ani) din Bacău a păşit greşit  pe tabla extrem de subţire care acoperă scheletul metalic al acoperişului. Tabla a cedat sub greutatea bărbatului care a căzut în gol de la 10 metri , printre grinzile acoperişului şi s-a strivit de asfaltul din faţa intrării în magazin.

,,Angajatul firmei Tehnolux din Bacău se afla pe acoperişul magazinului pentru a lua măsurile pentru o bucată de tablă luată de vânt, ce urma să fie înlocuită. La un moment dat , s-a dezechilibrat şi a căzut. Urmează să continuăm ancheta şi să luăm măsurile ce se impun", a precizat Roxana Gavril, purtător de cuvânt al Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Muncitorul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Botoşani iar medicii îi dau şanse minime de supravieţuire. Bărbatul aflat în stare critică a fost trimis la Clinica de Neurochirurgie Iaşi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite