A returnat 5000 de lei găsiţi pe stradă. Vezi cine a făcut gestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii, în bancnote de câte 100 de lei, erau împrăştiaţi pe jos, iar lângă ei era şi o carte de identitate a persoanei care i-a pierdut. Cel care i-a găsit i-a înapoiat păgubitului şi mai mult decât atât a refuzat să fie recompensat.

Banii au fost găsiţi astăzi dimineaţă în apropierea sucursalei CEC Bank Botoşani de subofiţerul de jandarmi George Carcea. Lângă banii împrăştiaţi pe jos se afla şi o carte de identitate, aşa că jandarmul a reuşit să-l găsească destul de uşor pe cel care a pierdut banii.

 "Aşteptam un prieten în faţă la CEC şi la un moment dat o femeie mi-a atras atenţia că mi-au căzut banii din buzunar. Când m-am uitat pe jos am văzut mai multe bancnote de câte 100 de lei. I-am spus că nu sunt banii mei şi am  am rugat-o să rămână pentru a-i număra împreună. Când număram banii de pe la 3000 de lei am început să tremur când am văzut câţi erau. Lângă bani era şi cartea de identitate a unui bărbat. Am sunat imediat la unitate, dar între timp a apărut persoana respectivă care era foarte agitată. Omul mi-a spus că a pierdut o sumă mare de bani şi mi-a arătat şi o chitanţă din bancă care dovedea că a extras din cont 5000 de lei. I-am înapoiat banii şi avrut să-mi lase o sută de lei drept recompensă, dar am refuzat", a povestit subofiţerul George Carcea.

Subofiţerul lucrează de zece ani în Jandarmerie şi de un an este angajatul IJJ Botoşani. George Carcea spune că deşi veniturile sale sunt destul de reduse nu s-a gândit o clipă să-şi însuşească banii găsiţi.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite