A lovit cu mașina un bărbat și a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un ieșean a lovit cu mașina un bărbat apoi a fugit de la locul faptei. Polițiștii au depistat mașina abandonată, însă autorul accidentului, deși identificat, încă nu a fost găsit

Polițiștii Secției de Poliție Hlipiceni au fost sesizați,ieri, printr-un apel de urgență cu privire la faptul că pe raza localității Călărași s-a produs un accident cu victime omenești. În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Călărași, care mergea pe marginea drumului, a fost lovit de un autoturism al cărui conducător și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au indentificat autoturismul implicat în accident, abandonat pe un drum lăturalnic, tot în localitatea Călărași. Aceștia au stabilit faptul că șoferul este din Iași, însă nu au reușit încă să îl găsească.

Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul Județean Botosani pentru acordarea de îngrijiri medicale.Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub asepctul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite