A anunţat la 112 că se sinucide pentru că a pierdut la păcănele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta a făcut un tânăr de 24 de ani din Botoşani care a pierdut 1200 de lei la aparatele poker electronic. Tânărul a fost salvat de o patrulă de jandarmi care l-a găsit într-o pădure şi sfătuit să ceară ajutorul unui psiholog.

Tânărul de 24 de ani a jucat luni toată ziua poker electronic la aparatele instalate într-un bar din Botoşani. După câteva ore de poker, aparatele i-au "înghiţit" toţi ce 1200 de lei pe care îi avea la el. Ajuns acasă fără un ban în buzunare, tânărul a fost alungat de părinţii săi care i-au cerut să nu se mai întoarcă la ei niciodată.  Supărat pe viaţă el a sunat la 112 şi a anunţat că vrea să se sinucidă în pădurea din spatele cimitirului Pacea.

 " În urma unui apel 112, o persoană a relatat telefonic  faptul că vrea să se sinucidă în pădurea din spatele cimitirului.  Jandarmii au căutat persoana în pădure timp de aproximativ 20 de minute , găsind în cele din urmă un tânăr, care avea lângă el, aşezat pe iarbă, un cuţit şi care a recunoscut că a sunat la 112", a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Botoşani.

Jandarmii au reuşit să-l convingă pe tânăr să renunţe la gândurile sinucigaşe şi i-au confiscate cuţitul. Deşi a fost sfătuit să consulte un medic psihiatru, tânărul le-a spus jandarmilor că a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi tratamentul nu l-a ajutat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite