Botoşani: AS Roma a părăsit Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: AS Roma a părăsit Cupa României
Botoşani: AS Roma a părăsit Cupa României

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României la fotbal a ratat calificarea în următoarea fază a competiţiei.

AS Roma a părăsit Cupa României la fotbal după ce a fost învinsă de formaţia Rapid CFR Suceava cu scorul de 3-1. Formaţia botoşăneană a început mai bine jocul şi în minutul 32 Ciprian Orăşanu a reuşit să deschidă scorul cu un şut din interiorul careului, scorul la pauză fiind 1-0 pentru AS Roma.

În partea secundă, sucevenii au ieşit mai decişi de la cabine şi au reuşit egalarea în minutul 60 prin Şuleru care a înscris cu un şut plasat în interiorul careului. Finalul partidei a aparţinut oaspeţilor care au ratat mai multe ocazii bune de a trece în avantaj dar de fiecare dată goalkeeperul echipei AS Roma Cristian Tărăbuţă s-a opus.

După cele 90 de minute regulamentare scorul era 1-1 şi au urmat două reprize de prelungiri. Dacă prima repriză a fost una oarecum echilibrată, cea de a doua a aparţinut oaspeţilor care au punctat de două ori prin Bosancu şi Burlacu în minutele 117 şi 118. În minutul 119, CFR Suceava putea duce scorul la 4-1, dar au ratat o mare ocazie de a înscrie.

AS Roma: Tărăbuţă - Verenciuc, Ghinea, Bordianu, Ciornea - Ed. Sandu, Şuleap, Bălăucă, Boşcu - Orăşanu, A. Dănila. Antrenor Nelu Asaftei
 
Rapid CFR Suceva: Gavriloaia - Sevaciuc, Răzlog, Pantea, Spătar - Bosancu, Romaniuc, Brânza, Oniu - Stamate, Şuleru. Antrenor Bogdan Tudoreanu   

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite