ANL-iştii de la Cişmea nu pot intra încă în apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANL-iştii de la Cişmea primesc cheile în ianuarie
ANL-iştii de la Cişmea primesc cheile în ianuarie

Oamenii au primit repartiţiile şi au semnat contractele de închiriere, însă nu au primit cheile de acces în locuinţe. La sfârşitul lunii ianuarie îşi vor putea vedea visul împlinit.

Botoşănenii beneficiari ai unei 96 de beneficiari ai unei locuinţe ANL în zona Cişmea vor face Sîrbătorile de Iarnă pe la părinţi sau locuinţele închiriate. Asta deoarece încă nu au primit cheile, cu toate că au primit repartiţia. Municipalitatea a terminat racordul locuinţelor la utilităţi, urmând a astăzi să facă receprţia lucrărilor.

"Mai aveam o singură problemă cu domnii de la EON care astăzi (nr.marţi) ne-au comunicat că convoacă comisia de recepţie, pentru a face recepţia acelor lucrări. Aşteptăm convocarea acestei şedinţe, pentru că se face la nivel de Iaşi, dar atât apa-canalul, cât şi partea de curent electric şi gaz sunt finalizate de noi în totalitate. Din momentul în care s-a făcut recepţia lucrărilor, chiriaşii se pot muta. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă ei, este să-şi deschidă singuri la partea de gaz", a declarat  primarul Cătălin Flutur.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite