AJOFM Botoşani este beneficiarul unui proiect european de aproape 2,5 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin realizarea acestui proiect, Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă şi Şomaj Botoşani va creşte calitate şi eficienţa  serviciilor publice folosind înfiintarea serviciilor de tip self service şi a unor sisteme electronice de ticketing.

Proiectul, cu o valoare totală 2.445.583 lei, din care finantarea nerambursabila este de 1.834.187 lei,  va trebui realizat până în la sfârşitul lunii mai 2013 şi vor benefica nu mai puţin de cinci Agenţii Judeţene pentru Ocuparea Fortei de Muncă din ţară care sunt  partenere.

Obiectivul proiectului, intitulat „Calitate, Eficienţă, Dinamism, Oportunitate în Sistemul Public de Ocupare CEDO-SPO" este creşterea calitătii, eficienţei şi transparenţei serviciilor de ocupare furnizate de Serviciul Public de Ocupare.

Practic, în cinci Agenţii de şomaj din ţară  vor fi înfiinţate servicii de tip self service şi se va  implementa un sistem electronic de ticketing cu număr de ordine folosit în activităţi specifice de relaţii cu publicul care să  îmbunătăţească  procesul de monitorizare şi de evaluare  asupra persoanelor care îşi caută un loc de muncă.

De asemeni, se are în vedere decongestionarea activităţii funcţionarului de la ghişeu şi creşterea randamentului activitaţii în aceste instituţii.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite