2000 de botoşăneni nu şi-au plătit concesiunea pentru locul de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit conducerii Direcţiei de Taxe şi Impozite, doar 4000 de botoşăneni au plătiti până ieri după-amiază taxa de 175 de lei, reprezentând taxa anuală de concesionare a unui loc de parcare.

Municipalitatea are încheiate peste 6000 de contracte de concesiune, iar 20 ianuarie a fost termenul limită pentru plata concesiunea pe anul în curs.

"Dacă nu îşi plătesc taxele până în martie cu tot cu penalităţi, le anulăm rezervările şi le scoatem din nou la licitaţie", a declarat viceprimarul Cătălin Alexa.

Botoşănenii care au beneficiat de un loc concesionat, dar nu au binevoit să achite taxa de concesiune pentru anul în curs vor fi nevoiţi să participe la licitaţie, iar numărul autovehiculelor a crescut cu aproape 50% de la începerea concesionării locurilor de parcare.

"Avem 1400 de plătitori anticipaţi, înainte de sfârşitul anului 2010. Iar în primele trei săptămâni ale anului, alţi 2600 au plătiti pentru a-şi păstra locul rezervat şi pentru 2011", a declarat Dumitru Neamţu, directorul adjunct al Direcţiei de Taxe şi Impozite.

Cei care doresc să îşi păstreze şi în acest an locul de parcare sunt nevoiţi să achite , pe lângă taxa de concesiune şi penalităţi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite