O vrăjitoare a fost arsă pe rug la cea mai tare petrecere de Halloween GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vrăjitoarele au pus stapânire pe Castelul Dracula
Vrăjitoarele au pus stapânire pe Castelul Dracula

Circa 500 de oameni şi-au petrecut sâmbătă seara la petrecerea de Halloween organizată în curtea şi în carma Castelului Dracula din Pasul Tihuţa. Ei au asistat la arderea pe rug a unei vrăjitoare, în timp ce se delectau cu coaste de drac sau bărbăţii de vampir distruse.

Legedele cu vrăjitoare au prins viaţă sâmbătă noaptea la Castelul Dracula, iar cele mai urâte femei care îşi duc veacul în jurul Contelului Dracula şi-au scos capul în lume. Pentru a arăta celor peste 500 de persoane prezente în curtea castelului, că nu şi-au pierdut puterile şi au făcut cea mai puterică vrajă a lor, au prelungit noaptea cu o oră. Organizatorii au pus la punct o scenetă jucată de o trupă de teatru medieval din Sighişoara în curtea castelului, în care după un proces încropit ad-hoc una dintre femei a fost acuzată de vrăjitorie şi arsă pe rug în faţa tuturor invitaţilor Contelui. Spectacolul a stârnit ropote de aplauze din partea tuturor participanţilor, iar mulţi dintre copilaşii care au văzut procesul au început să plângă de teama vrăjitoarelor din jur.

Vrăjitoarele au pus stapânire pe Castelul Dracula

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO

Nici Contele Dracula nu a lipsit de la Balul Vrăjitoarelor, el a sosit într-o caleaşcă personalizată, trasă de doi cai negri, iar în timpul manifestărilor din Castel a „zburat" de câteva ori pe deasupra curţii interioare verificând ceea ce se întâmplă acolo. Zborul a fost posibil cu ajutorul unor corzi speciale montate deasupra curţii. Turiştii s-au încălzit la focurile aprinse, s-au delectat cu coaste de drac (12 lei bucata), bărbăţii de vampir distruse (15 lei), cârnat de vampir (8 lei), ficat de vrăjitoare (6 lei), ceafa vampirului (10 lei), ţuică fiartă (5 lei), vin fiert (3 lei) şi au admirat fetele care dansau cu focuri. Asta doar după ce s-au plimbat cu caleaşca lui Dracula sau au trecut prin tunelul groazei, de unde unii au avut surpriza de a da nas în nas cu Contele care încerca să se odihnească într-un sicriu

Vrăjitoarele au pus stapânire pe Castelul Dracula

CLICK pe poze pentru galerie foto

Petrecerea a continuat în crama castelului unde petrecăreţii au dansat până dimineaţa.  „A fost foarte frumoasă seara. Anul trecut nu am fost şi auzisem doar de bine, dar mi+a depăşit aşteptările. Păcat că nu a venit mai multă lume costumată. Spectacolul însă a fost nemaipomenit şi mâncarea este foarte bună. Îmi plac aripile de liliac la nebunie", a declarat Cătălin Cristea de 22 de ani din Bistriţa.

„Ediţia de anul acesta a fost una plină de surprize, mai ales pentru cei mai curajoşi care şi-au luat sufletul în dinţi şi au încercat toate distracţiile pregătite de către noi. Evenimentul a fost un succes, toţi invitaţii Contelui s-au simţit foarte bine în această seară", a declarat Ana Maria Muscar, directorul Hotelului Castel Dracula.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite