Bistrita:SOS trecerile de cale ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistrita:SOS trecerile de cale ferată
Bistrita:SOS trecerile de cale ferată

Accidentele auto la trecerile de nivel i-au băgat pe poliţişti în priză. Echipajele de la poliţia rutieră au dispoziţie să stea cu ochii pe zonele sensibile din preajma trecerilor de cale ferată după accidentele petrecute în toată ţara în ultimele săptămâni.


Poliţiştii bistriţeni au realizat un control la cele mai importante puncte de trecere din întreg judeţul. Patrulele au vizat  DN 17 Viişoara, Beclean, DJ 17 Sărata, DN 15 A Sărăţel, DN 17 Livezile, DJ 151 Şintereag, DN 17 D Salva, DN 17 C Năsăud, Ilva Mică, Sângeorz-Băi, Maieru, Rodna şi alte Au fost controlate într-o singură zi 185 de autovehicule şi au fost reţinute în vederea suspendării 8 permise de conducere. În total poliţia a aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.800 lei într-o singură zi.

Bistriţa, mai liniştită decât alte zone


Un singur locuitor al Bistriţei şi-a pierdut carnetul în acţiunea de ieri. Silviu Claudiu S, din Bistriţa, a trecut cu autoturismul, în zona Tiberiu Brediceanu din Bistriţa ignorând semnalele acustice şi luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată. Poliţia l-a prins în flagrant pe când trecea prin faţa trenului exact în timp ce vorbea la telefonul mobil. Restul de 7 au fost surprinşi în posturi asemănătoare în alte zone, în special în zona de ocolire a  DN17 prin Beclean. După devierea circulaţiei de pe DN 17 cei care circulă spre Cluj sunt obligaţi să treacă peste calea ferată într-o zonă intens circulată. În judeţul Bistriţa-Năsăud au avut loc în acest an 3 evenimente în zona trecerilor de cale ferată, soldate doar cu pagube materiale.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite