Tânăr în vârstă de 17 ani mort în accident de circulaţie. Două tinere sunt grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din satul Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit, iar două fete de 18 şi 19 ani au fost rănite după ce maşina în care se aflau, condusă de un bărbat beat, s-a răsturnat într-un şanţ între localităţile Maieru şi Sîngeorz-Băi.

Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, pe DN 17 D, între localităţile Maieru şi Sîngeorz-Băi, din cauza vitezei şi a faptului că şoferul consumase alcool, acesta fiind depistat cu 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit dispecerului de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsău, şoferul, un tânăr de 20 de ani, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul, în care se aflau un băiat şi două fete, s-a răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului.

"Şoferul a fost testat şi a rezultat că avea 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. El circula cu viteză, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în şanţ. Unul dintre pasageri, un tânăr de 17 ani din Rodna a decedat, iar alte două persoane aflate în maşină, o fată de 18 ani şi alta de 19 ani, au fost rănite şi transportate la spitalul din Năsăud", a declarat sursa citată pentru Mediafax.

Poliţiştii îl cercetează acum pe şoferul de 20 de ani din Maieru pentru ucidere din culpă, vătămarea corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite