Un tânăr de 23 de ani a murit în timp ce lucra la reabilitarea unui drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanță - foto arhivă
Ambulanță - foto arhivă

Un tânăr de 23 de ani a murit sâmbătă într-un accident de muncă care s-a petrecut în comuna Şanţ din judeţul Bistriţa-Năsăud. Victima s-a răsturnat cu camionul pe care lucra.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00 când victima se afla la muncă pe drumul care face legătura între localităţile Şanţ şi Runcu Ilvei. O bucată din drum s-a surpat, iar şoferul a căzut cu maşina într-o râpă. Colegii de muncă l-au scos din cabina autocamionului şi l-au urcat într-o maşină să-l transporte spre spital, iar ambulanţa pornită după el l-a luat de pe drum. În ciuda manevrelor de resuscitare victima a murit pe drum spre spital din cauza politraumatismelor suferite.

Primarul comunei Şanţ spune că tânărul provenea dintr-o familie cu foarte mulţi copii, era căsătorit şi avea un copil foarte mic. „Era un om extraordinar, muncitor şiu respectuos. Foarte bine crescut, deşi preovenea dintr-o familie cu zece copii. Anul trecut s-a căsătorit şi are un copil mic. Abia ce a reuşit să îşi cumpere o casă. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat", explică primarul Cornel Moisil.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite