Cea mai sexy crăciuniţă de pe facebook e din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flory Conea este cea mai sexy crăciuniţă de pe facebook
Flory Conea este cea mai sexy crăciuniţă de pe facebook

Fotomodelul bistriţean Flory Conea a fost aleasă ca fiind cea mai sexy crăciuniţă din România de pe reţeaua de sociaizare facebook.com. Deşi nu ştia că participă la un concurs cu poza de crăciuniţa, Flory spune că e încântată de titlul obţinut.

Membrii paginii de facebook Hot Roumanian Girls au desemnat-o pe Flory Conea de 26 de ani din Bistriţa ca fiind cea mai sexy crăciuniţă din România de pe reţeaua de socializare. Fotomodelul bistriţean, care locuieşte în Cluj-Napoca şi care a fost cover girl al revistei FHM în luna noiembrie a acestui an spune că habar nu avea de competiţa de pe facebook şi nu a trimis ea poza. „Eu am postat acea fotografie cu mine îmbrăcată în crăciuniţa pentru prietenii mei de pe reţeaua de socializare. Acum două zile mi-a trimis cineva un link şi am văzut că am fost desemnată cea mai sexy crăciuniţă, deşi din ce am văzut că au mai fost nominalizate şi vedete printre candidate", povesteşte Flory.

Deşi nu s-a străduit prea mult să câştige acest concurs, care nu îi aduce nici un premiu în afara titlului, fotomodelul spune că este bucuroasă de acest lucru şi le mulţumeşte celor care au votat-o.

În prezent Flory Conea are mai multe contracte ca şi fotomodel în toată ţara şi spune că vrea să profite cât mai poate de cariera de manechin şi apoi vrea să profeseze în una dintre meseriile pentru care s-a specializat. „Am terminat facultatea de sociologie şi masteratul în Comunicare. Mi-ar place în viitor să lucrez în unul dintre aceste domenii", adaugă cea mai sexy crăciuniţă din mediul virtual românesc.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite