Bistriţa: 56 de bolnavi de pneumonie într-o săptămână -Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: 56 de bolnavi de pneumonie într-o săptămână -Adevărul la minut
Bistriţa: 56 de bolnavi de pneumonie într-o săptămână -Adevărul la minut

CAPTURĂ Poliţiştii au confiscat peste 1.400 de litri de alcool Poliţiştii din Lechinţa au confiscat, la mijlocul săptămâni trecute, peste 1.400 de litri de alcool, în valoare de

CAPTURĂ

Poliţiştii au confiscat peste 1.400 de litri de alcool

Poliţiştii din Lechinţa au confiscat, la mijlocul săptămâni trecute, peste 1.400 de litri de alcool, în valoare de aproximativ 44.000 de lei. Alcoolul era ambalat în pet-uri de un litru şi nu era marcat cu banderole. Bistriţeanul asupra căruia au fost găsită cantitatea de alcool fără acte de provenienţă s-a ales cu dosar penal şi cu o amendă contravenţională de 1.500 de lei. (I.S.)
CAMPANIE

„Reciclează voluntar pentru un oraş curat”

Agenţia pentru Protecţia Mediului împreună cu Primăria Bistriţa îi invită pe bistriţeni să depoziteze deşeurile elctrice, electronice şi electorcasnice, miercuri, în centrele de colectare din parcarea Independenţei Nord şi Piaţa Morii. Toţi cei care se vor implica în această campanie participă la o tombolă cu premii. Câştigătorii tombolei vor fi desemnaţi miercuri seara, de la ora 20.00, la Casa de Cultură, unde invitatul special va fi Mircea Vintilă. (I.S.)

AFECŢIUNI

56 de bolnavi de pneumonie într-o săptămână

Un număr de 56 de bistriţeni au fost diagnisticaţi, în perioada 14-20 septembrie, cu pneumonie. Potrivit unei statistici a Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, 12 persoane au necesita internarea în spital. Cei mai mulţi bistriţeni internaţi au vârste cuprinse între 15 şi 64 de ani. (I.S.)

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite