Vot întrerupt într-o secţie unde un tânăr ar fi pus în urnă două buletine pentru primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au ieşit la vot
Oamenii au ieşit la vot

Procesul electoral a fost întrerupt, duminică, pentru aproape o oră, la Secţia de votare nr.1 din Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un tânăr ar fi pus în urnă două buletine de vot pentru funcţia de primar, fiind făcute cercetări în acest caz.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea Feldru a fost surprins, la Secţia nr. 1 din localitate, de membrii comisiei de votare în timp ce încerca să introducă în urnă două buletine de vot pentru funcţia de primar, anunţă Mediafax.

"Procesul electoral a fost întrerupt şi se efectuează cercetări pentru a se clarifica împrejurările prin care buletinele de vot au intrat în posesia acestuia", se arată în comunicat.

Contactat telefonic, preşedintele BEJ BN, judecătorul Reghina Berari, a declarat că reprezentanţii Secţiei de votare nr. 1 Feldru i-au spus că i-au înmânat tânărului respectiv patru buletine de vot şi nu ştiu de unde mai avea acesta încă unul sau dacă era într-adevăr buletin de vot.

"A introdus buletine în cele patru urne, iar în cea pentru primar a introdus de două ori. Nu ştim dacă a introdus două buletine sau o hârtie oarecare. Se fac cercetări. Oricum, de la comisie a primit doar patru buletine. Scrutinul a fost întrerupt timp de 55 de minute", a declarat Berari.

Primarul comunei Feldru, Ştefan Sângeorzan (PSD), candidat la un nou mandat, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul vinovat de această faptă este angajat al unui candidat PDL la o funcţie de consilier local.

"A venit cu buletinul de acasă şi l-a introdus în urnă. E angajat al unui candidat PDL la funcţia de consilier local", a spus el.

Rezultate alegeri locale

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite