Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu: Am votat pentru un oraş european, pentru locuri de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Creţu
Ovidiu Creţu

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu (PSD), candidat la un nou mandat la funcţia de edil al oraşului din partea USL, a declarat, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că a votat pentru "o  Bistriţă europeană, pentru locuri de joacă, pentru locuiţe sociale şi străzi asfaltate".

Ovidiu Creţu a votat la secţia de la Şcoala Generală "Lucian Blaga" din Bistriţa unde s-a prezentat alături de soţia sa, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Votul de azi este un moment important pentru Bistriţa, pentru toată ţara, care va desemna administratorii localităţilor. Pentru Bistriţa îmi doresc o administraţie care să fie în consonanţă cu Consiliul Judeţean şi cu Guvernul, astfel încât dezvoltarea municipiului Bistriţa să se poată face în mod firesc, normal", a declarat primarul.

Întrebat pentru ce a votat, Creţu a răspuns: "Personal am votat pentru o Bistriţă europeană, pentru locuri de joacă, pentru locuinţe sociale, pentru străzi asfaltate, în general pentru drumul nostru spre Europa".

În judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt aşteptate la urne 262.592 de persoane, care îşi port exercita dreptul la vot în 312 secţii de votare. În municipiul Bistriţa există 56 de secţii de votare.

Rezultate alegeri locale

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite