VIDEO Cel mai tânăr primar din Bistriţa-Năsăud: Nu am condus nimic altceva în afară de maşină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul celui mai tânăr primar din Bistriţa-Năsăud, Paul Dumitru Ştir (foto: facebook)
Afişul celui mai tânăr primar din Bistriţa-Năsăud, Paul Dumitru Ştir (foto: facebook)

Cel mai tânăr primar din judeţul Bistriţa-Năsăud are 23 de ani, se numeşte Paul Dumitru Ştir şi, de săptămâna viitoare, va conduce primăria din comuna Căianu Mic. El a candidat din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu şi spune că, în afară de maşină, nu a mai condus nimic altceva. Nicio instituţie, nicio firmă, nimic.

În schimb, se ştie în „ale politicii". S-a şcolit ca şi consilier al primarului din Spermezeu, comuna cu acelaşi nume, din Bistriţa-Năsăud. Politica nu îi este străină deoarece până anul trecut a fost membru PNL, de unde a demisionat fiindcă nu au crezut în el.

Atunci şi-a făcut curaj şi s-a înscris în PP-DD. „Am fost 4 ani membru PNL. Am vrut să candidez pentru ei, dar nu m-au vrut. Am candidat pentru PP-DD deoarece a fost singurul partid care a crezut în mine şi care mi-a acordat o şansă", afirmă tânărul primar din Bistriţa-Năsăud.

El a fost votat de 52% dintre locuitorii comunei şi l-a „bătut" cu 400 de voturi pe candidatul USL. Crede că a câştigat şi datorită vârstei sale, cât şi sloganului de campanie - „ E tânăr, ştie, vrea şi reuşeşte!", în care spune că se regăseşte pe deplin. „90% dintre cei care m-au votat a fost tineretul", zice Paul Ştir. L-au votat inclusiv domnişoarele, nelipsite din întâlnirile de campanie ale tânărului primar, după cum se poate vedea de pe pagina personală de facebook a lui Paul Ştir.

Iar acum, de când e primar, crede că a devenit o partidă bună pentru fete.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite