Vasile Moldovan, candidat la Primăria Bistriţa: „Am votat pentru ca oamenii să aibă locuri de muncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Moldovan
Vasile Moldovan

Candidatul PDL la Primăria Bistriţa, Vasile Moldovan, a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru un oraş mai curat, în care oamenii să îşi poată găsi locuri de muncă.

Fostul edil al Bistriţei din perioada 2000-2008 a mers la vot împreună cu soţia sa, Livia, cu fiica şi nepotul său, dar şi cu doi consilieri locali PDL, Gheorghe Tuţă şi Alin Seserman, candidaţi la un nou mandat de aleşi în Consiliul Local Bistriţa, potrivit Mediafax. După ce a votat, Vasile Moldovan a spus că şi-a exprimat opţiunea electorală "pentru bistriţeni".

"Am votat pentru bistriţeni, fie ei copii, tineri sau vârstnici, pentru un oraş mai curat, pentru ca oamenii să aibă un loc de muncă, pentru drumuri mai bune, pentru mai multe zone verzi şi locuri de joacă. Le doresc bistriţenilor sănătate şi multe bucurii!", a spus Vasile Moldovan.

În judeţul BN sunt aşteptate la urne 262.592 de persoane, care îşi port exercita dreptul la vot în 312 secţii de votare. În municipiul  Bistriţa există 56 de secţii de votare.

Rezultate alegeri locale

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite