Vezi câţi bistriţeni au fost prezenţi la vot până la ora 14.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţenii au ieşit în număr mic să voteze
Bistriţenii au ieşit în număr mic să voteze

Prezenţa la urne în judeţul Bistriţa-Năsăud până la ora 14.00 a fost de 25,64%, aceasta fiind sub media naţională de 27,69. Judeţul Bistriţa-Năsăud este pe unul dintre ultimele locuri la nivel naţional în ceea ce priveşte prezenţa alegătorilor în secţiile de vot, clasându-se doar pe locul 35.

În mediul urban, în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost prezente la urne 29,07% dintre persoanele cu drept de vot, în timp ce în mediul urban prezenţa a fost de doar 20,39%. Raportat la prezenţa naţională la urne oraşele din judeţ sunt pe penultimul loc. 

În urmă cu patru ani, la alegerile locale din 2008, prezenţa la urne la ora 14.00 în Bistriţa era de 15.59 %, iar în judeţul Bistriţa-Năsăud era de 22,98 %.

Prezenţa la vot în judeţul Bistriţa-Năsăud la ora 10.00

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta municipiului Bistriţa şi a judeţului Bistriţa-Năsăud: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite