În a şasea zi de proteste s-a redus simţitor numărul protestatarilor din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă zi de proteste la Bistriţa, dar numărul celor ieşiţi vineri seara în faţa prefecturii la ora 17.00 a scăzut simţitor. Vremea foarte urâtă de afară i-a făcut pe bistriţeni să iară în muăr tot mai mic în stradă.

În jur de o sută de oameni au ieşit cu steaguri şi pancarte în faţa Palatului Administrativ, acolo unde şi-au dat întâlnire în fiecare seară de duminică încoace.

Oamenii care au ieşit şi în această seară la proteste au strigat la fel ca în serile trecut împotriva puterii şi au cerut demisa lui Traian Băsescu, dar şi a lui Ioan Oltean şi Ioan Nelu Botiş, cele mai puternice personalităţi PDL din oraş. Majoritatea celor care au ieşit vineri au fost aceiaşi şi din serile trecute, dar printre ei au putut fi văzuţi şi foşti oameni politici precul Pavel Popescu, fostul primar al oraşului, sau un fost prefect al judeţului.

Cu toate acestea, spre deosebire de serile trecute, membrii PSD şi PNL nu au mai ieşit la proteste şi au lăsat doar simpli cetăţeni să scandeze. Nici sindicaliştii din învăţământ şi sănătate nu s-au alăturat protestatarilor în Bistriţa, aşa cum s-a întâmplat în alte judeţe din ţară.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite