În plină criză, la Primăria Bistriţa se fac angajări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Bistriţa
Primăria Bistriţa

Trei posturi sunt vacante în aparatul executiv al Primăriei Bistriţa, iar municipalitatea organizează concurs pentu ocuparea acestora deşi situaţia bugetarilor la nivelul întregii ţări nu este una roz.

Primăria Bistriţa anunţă concurs pentru posturile de consilier clasa I grad superior la Direcţia Comunicare. Candidatul trebuie să fie absolvent de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau exhivalent. De asemenea trebuie să aibă vechime într-o funcţie publică de minim 9 ani.

Al doilea post scos la concurs este cel de consilier juridic clasa I grad principal la Compartimentul executarea creanţelor din cadrul Direcţiei Economice. Si aici sunt necesare studiile superioare, de această dată juridice, dar experienţa pe funcţie trebuie să fie de doar 5 ani. Ultimul post disponibil, cel de inspector clasa I grad asistent la Direcţia Patrimoniu, este disponibil şi tinerilor absolvenţi de studii superioare tehnice, deoarece necesită doar un an vechime.

Dosarele de înscriere se pot depune până pe data de 7 decembrie, iar prima probă a concursurilor va avea loc pe data de 9 decembrie, la sediul Primăriei Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite