Bistriţa:Cu ochii pe microbuze -Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:Cu ochii pe microbuze -Adevărul la minut
Bistriţa:Cu ochii pe microbuze -Adevărul la minut

Ştiri pe scurt. Citiţi despre controalele efectuate de poliţişti pentru a depista mijloacele de transport în comun care transportă oameni fără licenţă, despre licitaţiile pe care le organizează Fiscul şi despre un concurs pentru elevi de liceu.

RAZIE

Cu ochii pe microbuze

După dramaticul accident cu 14 victime din judeţul Iaşi, poliţiştii din toată ţară au luat la purecat microbuzele în căutare celor fără licenţă de traseu. Poliţiştilor bistriţeni le-a căzut în plasă un astfel de şofer de microbuz în Ilişua, la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta transporta cu maşina sa  persoane pe traseul Tîrlişua-Cluj Napoca, fără a deţine licenţă de traseu valabilă.

EXECUŢII

Licitaţii pentru bunurile rău-platnicilor

Săptămânal ANAF organizează licitaţii la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Bistriţa, în care încearcă să valorifice diferite bunuri mobile şi imobile sechestrate de la firmele care nu şi-au achitat datoriile. Pentru săptămâna în curs sunt programate nouă licitaţii, multe fiind reprogramate după ce nimeni nu a fost interesat debunurile ofertate. Printre bunurile scoase la mezat se numără şi autovehicule aparţinând unei firme de taxi.

EDUCAŢIE

Concurs pe teme europene

Elevii din liceele bistriţene pot să participe la un concurs de machete , intitulat “Creativitate şi Inovare în Oraşele Înfrăţite” organizat de Centrul Europe Direct. Cei care vor să participe pot afla mai multe mâine, de la ora 15.00 la Casa Cărţii "Nicolae Steinhardt". Tot atunci va fi lansat şi un DVD cu teste pentru îmbogăţirea cunoştinţelor despre Uniunea Europeană - "Descoperă Europa".

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite