O mamă şi fetiţa ai de trei ani au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital
Victimele au fost transportate la spital

O femeie şi fetiţa ei de trei ani au fost transportate, vineri dimineaţă, la spital, după ce au fost lovite de o maşină de transport valori pe o trecere de pietoni din municipiul Bistriţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, vineri, că accidentul a avut loc la intersecţia strada Barbu Ştefănescu Delavrancea cu Bulevardul Republicii (care coincide cu traseul DN 17).

"În timp ce o femeie şi fiica ei de trei ani încercau să traverseze Bulevardul Republicii prin loc marcat, o maşină de transport valori înmatriculată în judeţul Neamţ nu le-a acordat prioritate, autovehiculul acroşând-o cu oglinda din dreapta pe fetiţa de trei ani care a fost accidentată. Nu avem informaţii să fi fost accidentată şi mama ei. Şoferul a fost testat, dar nu consumase alcool. Se face o anchetă în acest caz", a spus Gorgan, citată de Mediafax.

Dispecerul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat că atât fetiţa de trei ani, cât şi mama acesteia au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

"Mama are o plagă şi contuzii la cot, iar fetiţa are politraumatisme, plagă la genunchiul stâng. Ambele sunt conştiente, dar au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri", a declarat dispecerul, citat de Mediafax.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite