Peste 2.400 de locuinţe din Pasul Tihuţa fără curent electric din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localităţile Piatra Fântânele şi Ciosa din Pasul Tihuţa au rămas marţi noaptea fără curent electric din cauza fenomenelor meteorologice. Inclusiv Castelul Dracula a fost afectat de pana de curent din munţi.

Pana de curent din Pasul Tihuţa a fost anunţată către Electrica în jurul orei 01.00 noaptea şi de atunci până lala 10.00 dimineaţa echipa de intervenţie a lucrat pentru a repara defecţiunile provocate de condiţiile meteo. „Fenomenele meteo nefavorabile, viscolul şi chiciura au afectat liniile electrice aeriene. Legătura s-a restabilit în cursul dimineţii la ora 09.52. Intervenţia a durat aşa de mult pentru că accesul în zonă a fost foarte dificil, autorităţile nu au curăţat zona pentru a putea interveni cu rapiditate", susţine Ana Ileni, purtătorul de cuvânt al SC Electrica Bistriţa.

În urma panei de curent au fost afectaţi în jur de 2400 de consumatori atât casnici cât şi comerciali. Cele 97 de locuinţe din localitatea Ciorsa şi restul din Piatra Fântânele. „Şi la hotelul Castel Dracula a fost întrerupt curentul în timpul nopţii, dar din fericire noi avem un generator propriu pe care l-am folosit până în momentul în care a fost remediată problema reţelei electrice", explică Anamaria Muscar, directorul hotelului Castel Dracula

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite