O sută de kilograme de petarde şi artificii ilegale găsite de poliţiştii beclenari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele au fost confiscate, iar comercianţii s-au ales cu dosar penal
Petardele au fost confiscate, iar comercianţii s-au ales cu dosar penal

Un bărbat din Măluţ, judeţul Bistriţa-Năsăud a fost prins de polţişti în timp ce încerca să vândă 100 de kilograme de articole pirotehnice fără a avea documente pentru ele sau autorizaţie de vânzare

Marius O. de 29 de ani din localitatea Măluţ a fost descoperit pe data de 30 decembrie de poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în timp ce deţinea o sută de kilograme de petarde şi artificii în valoare de 4000 de lei. Articolele pirotehnice au fost confiscate, iar bărbatul este cercetat pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă.

În aceeaşi zi, la un magazin din Nimigea de Jos au fost descoperite cinci kilograme de artificii şi petarde comercializate fără drept. „Întrucât societatea în cauză nu era autorizată să comercializeze articole pirotehnice, cantitatea de cinci kilograme, artificii şi petarde, în valoare de 500 lei a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările continuă de Biroul Arme Explozivi  şi Substanţe Periculoase", a declarat subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite