Bistriţa:Scandal cu împuşcături în Sângeorz-Băi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:Scandal cu împuşcături în Sângeorz-Băi
Bistriţa:Scandal cu împuşcături în Sângeorz-Băi

Patronul unei discoteci din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost împlicat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un scandal  care s-a lăsat cu câteva focuri de arme trase de acesta dintr-un pistol cu bilă


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Claudia Creţa, incidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa în afara discotecii„Poliţiştii din Sângeorz-Băi, aflaţi în misiune de patrulare, s-au sesizat din oficiu asupra unui scandal izbucnit la o discotecă din localitate, în care au fost implicate cinci persoane. Cei cinci vor fi sancţionaţi contravenţional şi se vor alege cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. De asemenea, cel care a folosit pistolul cu bile de cauciuc, pe care îl deţinea în mod legal, şi care a tras în aer două focuri de armă în plan vertical, va fi cercetat şi pentru uz de armă neletală“, a mai spus Creţa.

Ogâgău spune că violenţa mai multor grupuri a scăpat de sub control

De cealaltă parte, Traian Ogăgău spune că deţine arma cu acte în regulă şi că folosirea acesteia în incidentul de sâmbătă noaptea a fost singura cale de a-i îndepărta pe scandalagii care-i ameninţau pe ceilalţi clienţi. Ogâgău spune că totul a pornit de la refuzul său de la a le mai permite unor indivizi violenţi să-i mai calce barul: “ Am afişat un regulament nou, pentru că m-am săturat de tot soiul de indivizi care se bat ca orbii cu topoarele şi drujbele prin pădure. Nu ştiu ce măsuri se pot lua împotriva lor, că e plină Valea Someşului de ei, dar eu nu-i mai primesc în restaurant. Îmi pun clienţii şi afacerea în pericol”, spune Ogâgău.
Traian Ogâgău  este consilier local în Sângeorz-Băi, unde deţine un restaurant, o discotecă şi un post de radio, plus o pizzerie în Bistriţa .

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite