O elevă de 16 ani a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevei i s-a făcut rău în timpul unui curs la Şcoala de Arte şi Meserii Rebra
Elevei i s-a făcut rău în timpul unui curs la Şcoala de Arte şi Meserii Rebra

O elevă de clasa a X-a din comuna Rebra a murit pe neaşteptate după ce i s-a făcut rău în timpul pauzei. Floarea Filip, care avea doar 16 ani, a fost transportată de urgenţă la spital din cauza unor grave dureri de burtă şi de cap. Fata nu era luată în evidenţă cu nicio afecţiune gravă, la medicul de familie

Floarei Filip, elevă în clasa a X-a la Şcoala de Arte şi Meserii din comuna Rebra i s-a făcut rău în timpul programului de şcoală. Aceasta a acuzat dureri îngrozitoare de burtă şi de cap, motiv pentru care s-a cerut acasă şi a fost dusă la medicul de familie.„La mine a ajuns la ora 14.00 şi a plecat foarte repede, pentru că afecţiunea ei depăşea competenţele mele. Era o fetiţă care nu prea venea la consultaţii. Nu a fost luată în evidenţă cu nimic grav “, a spus medicul de familie al fetei, Lunica Szep.

Fata a ajuns la spitaul din Năsăud, unde a decedat. Familia şi autorităţile aşteaptă necropsia pentru a elucida cauzele morţii. 

UPDATE ora 13.56: Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, se pare că fata a decedat în urma unui chist pancreatic care s-a rupt. Aceasta suferea de ciroză, o afecţiune pe care nimeni nu o bănuia pentru că fata nu a acuzat până acum niciun simptom. S-a descoperit că de aceeaşi boală suferă şi fratele ei, prin urmare, ar putea fi vorba de o boală a căilor biliare sau de ficat, moştenită din familie. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite