A cincea zi de proteste la Bistriţa. Primarii PSD au adus oameni de la sate FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de oameni au ieşit şi joi seara în stradă în cea cinea zi de proteste la Bistriţa. Mare parte dintre cei care au protestat au fost persoane venite din satele din judeţ, PSD anunţându-şi primarii că vor participa şi ei la miting.

Pe măsură ce numărul bistriţenilor care ies în stradă scade a început să creacă cel al oamenilor veniţi din mediul rural. Joi seara, numărul celor prezenţi la miting a fost în jur de 400, potrivit jandarmilor, politicienii spun însă că au fost chiar mai mulţi. „Eu am fost pe pietonal în faţă la PDL şi mi s-a părut că au fost cel puţin 600 de oameni. Este oricum foarte greu de stabilit numărul celor prezenţi. Nu ştim nici câţi oameni au adus primarii noştri, pentru că nu a fost ceva organizat de noi şi nu am ţinut o evidenţă", a spus Daniel Suciu, consilier judeţean PSD.

Cei mai mulţi au fost oameni din Feldru, care au venit cu un autocar, dar şi cu maşini personale. „Din câte am înţeles au fost în jur de o sută de persoane venite din Feldru. Noi nu am invitat pe nimeni, le-am spus doar că venim şi dacă vor au la dispoziţie un autocar, dar fiecare şi-a plătit venirea", a declarat primarul din Feldru, Ştefan Sângeorzan.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO

În timpul protestului de joi mai mulţi oameni şi-au pierdut cumpătul şi au aruncat cu bulgări de zăpadă în sediile partidelor de la putere, PDL şi UNPR. De asemenea, în faţa Prefecturii un bărbat a încercat să dea jos gardul pus de către jandarmi. Oamenii de ordine, dar şi mulţimea l-au calmat repede şi l-au dus de lângă gard. Protestul de joi a fost cel mai scurt din cele cinci şi s-a terminat după o oră. Mulţimea a parcurs pe jos distanţa doar de la Prefectură până pe pietonal şi înapoi.

Vineri la ora 17.00 va avea loc un nou protest în Bistriţa.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite