Un bistriţean a omorât un om şi şi-a văzut mai departe de drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia efectueaza cercetari în acest caz
Poliţia efectueaza cercetari în acest caz

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Mureş a fost omorât în acestă dimineaţă în Monor de un şofer care a părsit locul accientului, lăsându-şi victima să zacă în drum.

Un grup de persoane care se întorceau duminică dimineaţa de la o nuntă din Monor au văzut pe marginea drumului trupul neînsufleţit al tânărului călcat de maşină. Victima este Levente B. de 25 de ani din localitatea Gurghiu judeţul Mureş, iar locuitorii din Monor spun că acesta era cioban la oi în zonă.

Poliţiştii au deja un suspect pe care îl audiază pentru a stabili dacă el a fost cel care l-a lovit pe bărbat. „În cadrul cercetărilor efectuate cu operativitate de polițiști, a fost identificat suspectul principal pentru comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 25 ani din localitate. De asemenea, a fost identificat și autoturismul implicat în accident. Bărbatul a fost condus la sediu pentru continuarea cercetărilor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-a fost recoltată o probă biologică de sânge", explică Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În cauză se efectuează acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite