Un bistriţean a furat cazane de ţuică în valoare de peste 4.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Budacu de Jos a fost prins de poliţiştii bisriţeni după ce a fost făptaşul în trei cazuri de furt din curţile oamenilor. Acesta fura cam tot ce prindea de valoare, inclusiv cazane de ţuică.

Cazurile şocante de copii care dau naştere altor copii au crescut sensibil în 2011 faţă de anii trecuţi. Majoritatea fetelor provin din familii de romi, dar nu este neaparat o regulă. „La secţia de neonatologie a Spitalului Judeţean Bistriţa au fost înregistrate opt cazuri de minore sub 15 ani care au născut. Cinci dinte acestea aveau 14 ani şi trei 13 ani", a explicat Gabriela remeş, purtptorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Directorul Direcţiei Generale de Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială Bistriţa-Năsăud, Olimpia Ababi spune că a observat o uşoară creştre a numărului de fete foarte tinere care au născut în 2011. „Noi ne sesizăm la fiecare astfel de caz, discutăm cu fetele, facem anchete sociale să vedem dacă îşi pot creşte copilaşii. Unele dintre ele au păstrat copii şi îi cresc în familie, altele i-a abandonat", explică Ababi.

Cel mai cunoscut caz de anul trecut a fost cel al fetei de 13 ani din Nuşeni care a născut în mijlocul străzii pe 3 ianuarie şi despre sarcina căreia părinţii nu au ştiut până în momentul în care fata a născut.   

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite