Gloria-Timişoara: 3-3. Egal de aur pentru Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţenii au crezut până-n ultima secundă în şansa lor
Bistriţenii au crezut până-n ultima secundă în şansa lor

Gloria Bistriţa a remizat sâmbătă pe teren propriu cu FC Timişoara, scor final 3-3. În primul meci din retur, echipa lui Jean Pădureanu a reuşit o revenire spectaculoasă după ce au fost conduşi cu 2-0.

După ce în primul meci din campionat, cele două echipe au debutat cu un egal pe terenul din Timişoara, a venit rândul returului să aibă aceeaşi soartă. Deşi diferenţa din campionat între cele două echipe este de 10 poziţii şi 14 puncte, pe teren, bistriţenii au reuşit un meci bun. După ce timişorenii au deschis scorul repede şi au intrat la pauză cu 1-0, imediat după începerea meciului au mărit diferenţa. Gloria a revenit prin Velcovici şi, chiar dacă timişorenii au mai băgat odată mingea în poarta lui Albuţ, bistriţenii au revenit prin două  goluri ale lui Keita.

Jean Pădureanu crede că jucătorii spi au meritat acest punct. "Am avut un început de joc mai timid, dar am jucat bine în repriza a doua, mai ales în ultima parte. Au condus cu 2-0 şi 3-1, am reusit să egalam şi eu zic ca este un rezultat echitabil. Am urmărit cu emoţii finalul jocului. Sunt convins că echipa se va redresa şi în clasament odată cu trecerea timpului", a declarat la finalul meciului preşedintele clubului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite