bistriţa.adevarul.ro are o nouă faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul look al site-ului
Noul look al site-ului

Bistriţa.adevarul.ro a fost vizitat în luna noiembrie de aproximativ 65000 de vizitatori, dintre care 50000 au fost vizitatori unici. În ultima săptămână, 21 noiembrie-28 noiembrie pagina a avut 18126 de cititori, dintre care 13122 au fost vizitatori unici, conform SATI. Cel mai citit articol a fost publicat în 26 noiembrie „Victima unui accident petrecut aseară pe Bulevardului Decebal a murit în această dimineaţă " (929 de vizuali

De altfel toate ştirile referitoare la cazul lui Andrei Groza, tânărul care a murit într-un violent accident de circulaţie produs pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bistriţa au avut un număr mare de vizualizări: „Şoferul bistriţean care a murit în această dimineaţă a avut înfăţişare într-un dosar de trafic de droguri chiar de ziua lui" (919 vizualizări ) sau „Procurorii îşi amintesc de Andrei Groza, zis şi „Cocaină" (898 de vizualizări).

Vizitatorii paginii au fost foarte interesaţi şi de „Dan Fătuloiu n-a mai ajuns la Bistriţa pentru că a fost demis pe drum" 796, dar şi de soarta ultimului militar bistriţean rănit în Afganistan : „Soldatul Angel-Paul Ilovan este în afara oricărui pericol" (593 de vizualizări).

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite