Bistriţa va avea bazin de înot semiolimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa va avea bazin de dimensiuni semiolimpice
Bistriţa va avea bazin de dimensiuni semiolimpice

Casa Ema, Centrul Wellnes realizat în locaţia fostelor Băi Comunale din Bistriţa se va deschide bistriţenilor pe data de 2 octombrie.

Principala atracţie a centrului wellnes din Bistriţa va fi fără îndoială bazinul de înot de dimensiuni mari, cu o lungime de 25 de metri, în care atât înotătorii avansaţi cât şi începătorii sau copiii vor putea să petreacă căteva ore de relaxare. Bazinul este împărţit în două zone, una dedicată înotului şi alta dedicată gimnasticii acvatice şi lecţiilor de înot pentru copii. Pe lângă bazinul de înot a fost realizat şi un bazin de hidromasaj de 21 de metri pătraţi.

Şi pentru întreţinerea corporală sunt amenajate spaţii, de la săli de fitness şi aerobic până la saune, dar şi o salină, pentru persoanele care doresc să facă tratamente la ei în oraş.

Investiția a cuprins două proiecte distincte: Centrul de Întreținere Corporală și Centrul Wellness Casa Ema. Cel din urmă a beneficiat de un aport de 840.000 lei din valoarea totală de 2.763.061,18 lei din fonduri europene, mai exact în baza Proiectului Operațional Regional, Axa prioritară de Dezvoltare 4.3: Dezvoltarea Microîntreprinderilor. Restul sumei, cât și suma investită în Centrul de Întreținere Corporală, a provenit din fonduri proprii.

Bistriţenii care doresc să meargă la Casa Ema vor plăti 22 de lei pentru o şedinţă la piscină, 5 lei pentru 30 de minute la saună , 22 de lei pentr o ora la aquagym şi 5 lei pentu 45 de minute la salină. Pentu copii preţurile sunt puţin mai mici, iar în cazul familiilor se aplică reduceri de 10% din tariful global pe abonamente.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite