Show cu DJ Project şi Giulia la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Project şi Giulia
DJ Project şi Giulia

DJ Project şi Giulia, una dintre cele mai de seucces colaborari din show bizz-ul românesc la ora actuală vor concerta pentru prima dată la Bistriţa vineri seara la Karaoke Club pe strada Eroilor 1-3

Concertul va începe la ora 24.00, iar înaintea lor va mixa un DJ local, Rezident Nestor, cel care a compus piese pentru Andreea Bălan şi alţi artişti români cunoscuţi, dar care încă este la început în cariera de DJ.

Bistriţenii care doresc să ia parte la concert vor plăti 20 de lei biletul de intrare, iar dacă vor să aibă loc la o masă trebuie să-şi facă rezervări din timp. „Consumaţia la o masă trebuie să fie minim 25 de lei pentru fiecare persoaneă", a explicat Ionela Furcea, administratorul clubului.

DJ Project şi Giulia vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, melodii cu care s-au clasat de mai multe ori pe primele locuri ale topurilor din România, dar şi internaţionale. Showul va fi unul live, iar piesele „Mi-e dor de noi", „Regrete" sau „Nu", îi vor încânta pe cei care aleg să-şi petreacă vineri noaptea în club.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite